REMED ASSİSTANCE İSTANBUL RALLİSİ'NE DESTEK OLDU

14 Mart 2024

Remed Assistance istanbul Rallisi'ne destek oldu İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından ICRYPEX, Remed Assistance, Otokoç, Koç Finans, Sardunya, T.T.O.K. ve Şile Belediyesi katkılarıyla gerçekleşen 43'üncü İstanbul Rallisi, 2023 Türkiye Ralli Şampiyonasının liderini belirledi. 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda kazananlar Ali Türkkan-Burak Erdener ekibi oldu. 43 otomobil ve 66 sporcu katıldığı ve İstanbul'un Şile ilçesinde gerçekleşen etaplarda Remed Assistance çekici ve ambulans ekipleriyle hem pilotların hem de araçların güvenliğini sağladı. Castrol Ford Team Türkiye'den Ali Türkkan-Burak Erdener ekibi, genel klasman 4'üncüsü ve Sınıf 3 birincisi olarak finişe ulaşarak 2023 Türkiye Ralli Şampiyonluğunu ve İstanbul Rallisi Remed Assistance etabını kazanan takım oldu. Ödül töreninde konuşan Remed Assistance Genel Müdürü Faruk Ertuğ, şunları söyledi: "Türkiye otomobil sporları arasında önemli bir yeri olan ralli şampiyonasının çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz. Şirketimizin 30'uncu yılında hızlı ve güvenli mottosuyla çıktığımız bu yolda Türk sporunun ve gençlerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu sene şampiyonluğa uzanan Ali Türkkan ve Burak Erdener'i tebrik ediyorum. Genç şampiyon Ali Türkkan'ın yurt dışında gerçekleştirilecek yarışlarda da bizi iyi bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum. 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası, farklı etaplarıyla daha güzel geçecek. Tüm sporseverleri şampiyonayı takip etmeye çağırıyorum."